Bejelentés


bejuganatura EZ CSAK TERMÉSZETES


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

CULEVIT ITALPOR 30 tasak 5X-ös adag! ÁRA 16.000 Ft/ doboz szavatosság:2015.12.31

Culevit nagydózisú italpor  AKCIÓS ÁRON 15.000 Ft/doboz
1 tasak 50 darab Culevit tabletta hatóanyagával egyezik meg, 1 doboz 30 db tasakot tartalmaz

A Culevit italpor speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer daganatos betegek részére.

Az italpor aktív összetevői – bizonyos aminosavak és vitaminok, valamint almasav és egy nukleobázis – a táplálkozással is bekerülnek szervezetünkbe. A Culevit italpor ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét biztosítja.

A Culevit italpor cukor- és gluténmentes, így cukorbetegek, laktóz- és lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

A Culevit italport minden nap kell fogyasztani, szünetet beiktatni nem célszerű. A készítmény összetétele (az aktív összetevők száma, minősége és mennyisége) és napi adagolása megegyezik a Culevit tablettáéval (1 zacskó eddig megfelelt 10 tablettának, MOST 50 tablettának felel meg! az ajánlott napi adag 1 zacskó). Az italporformát elsősorban azoknak a daganatos betegeknek ajánljuk, akiknek gyomor problémáik vannak, mert ennek az emésztése kíméletes, illetve akiknek nyelési nehézségek miatt a tabletta bevétele problémát okoz.

A Culevit italpor fogyasztása nem helyettesíti az onkológiai kezeléseket és gyógyszereket! A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható!
Szavatossági idő: 2015.12.31
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!