Bejelentés


bejuganatura EZ CSAK TERMÉSZETES
Fertőtlenítés természetesen!

A fertőtlenítés során, is nagyon fontos, hogy ne használjunk vegyszereket, mégis megtudjuk védeni magunkat a baktériumok vírusok ellen. Anyáinktól tudjuk, hogy vannak természetes alternatívák is, gondoljunk például a kifőzésre, hevítésre. Ma már ezeket a módszereket tovább fejlesztették, lássuk mik is állnak rendelkezésünkre: UV fény: az UV-C sugárzás, mivel szétroncsolja a kórokozók DNS-ét, alkalmas felületek fertőtlenítésére, ivóvíz, illetve szennyvíz kezelésére. DECOSAN 100% természetes alapú készítmény Egyedi természetes összetevőkből álló, nem veszélyes, hipoallergén fertőtlenítőszer, melynek hatóanyaga egy citrusgyümölcs alapú természetes biocid. A Decosan rendkívül hatékony baktériumok, vírusok – H1N1 ellen is! -, élesztőfajok és gombák ellen, és hosszan tartó védelmet biztosít a kezelt felületnek. Az Országos Epidemiológiai Központ által végzett vizsgálatok alapján a Decosan termék 30 másodperces behatási idő alatt 99,9999 %-ban elpusztítja a H1N1 vírust, baktériumokat és gombákat. Organizmus Pusztítás aránya Influenza A/California/07/09(H1N1)/v 99,9999% MRSA NCIMB 50143 99,9999% E. coli 0157 99,9999% P. aeruginosa 99,9999% S. aureus 99,9999% Candida albicans 99,9999% Aspergillus niger 99,9999% Salmonella typhi murium 99,9999% Listeria monocytogenes 99,9999% A felület fertőtlenítéséhez spriccelje be a felületet vékonyan, majd hagyja megszáradni. A termék létezik már hordozható formában is, víz sem kell hozzá, bárhol, bármikor fertőtleníthet vele. Influenzás, vírusos időszakokban különösen megnyugtat, ha a táskámban van! ***Vannak országok, ahová be sem tenném a lábam nélküle!*** Használati útmutató 1., A Decosan fertőtlenítő szappan kézmosás utáni végső fertőtlenítő szerként használatos. A termék fertőző mikroorganizmusok széles spektruma ellen (baktériumok, gombák, élesztő fajok) nyújt hatékony védelmet. 2., Kézmosás után tartsa tenyerét a tárolótartály csapja alá és húzza meg a piros színű kart. 3., Egyszeri alkalmazás 2,5 ml terméket juttat a tenyérbe. Alaposan de finoman kenje el a mennyiséget a kézfelületeken. 4., Ne mossa le a kezét (!), hagyja megszáradni, a termékben lévő alkohol miatt a párolgás folyamata igen gyors. Megvásárolható itt! webáruház


Hírek
Jiaogulan növény és tea

Új Jiaogulan teát találtam, kedvezőbb áron. Önök kérték: Fiatal Jiaogulan növények is kaphatók, 1000 Ft/db

tovább >>


Faith in Nature termék akció!

Faith in nature természetes ápoló szer kombinációk akcióban.

tovább >>


Depsorin krém 2 olcsóbb!

Akció a webáruházban! Amennyiben 2 depsorin krémet vásárol egyszerre, árengedményt adunk.

tovább >>


Sótermékek:tengeri só, Himalája, holttenteri só

A só bizonyítottan csökkenti a psoriasis tüneteit. Használható sószappan, vagy fürdő formájában. (étkezésre is a természetes só javasolt, mely megőrzi ásványi anyag tartalmát) Használja minden nap! A webáruházban sokféle természetes só található.

tovább >>


Kecsketej krém

Friss kecsketej krém érkezett! Tartósítószert nem tartalmaz, hűtőben tartva 6 hónapig eláll. Gyulladáscsökkentő, bőr állagát javító.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!